7. feb, 2021

GEEN nest in 2021

Mexxie heeft 3 prachtige nesten gehad en heeft de "pensioenleeftijd" bereikt. Muis is vorig jaar gesteriliseerd, omdat ik geen nest met haar aandurf. Haar vader heeft Spondylose ontwikkeld en ook bij Muis' zus en bij 2 halfzussen is deze enorm vervelende aandoening geconstateerd. Gelukkig gaat het met genoemde honden goed.

Betekent dit dan het einde van de prille Flat Fellows lijn? Nee! Uit het laatste nest is er een erg leuk teefje, Flat Fellows Lady In Red (Maan), in mijn bezit gebleven. Op haar is de hoop voor de toekomst gevestigd. Maan woont in een erg fijn gezin kort bij mij in de buurt.

 

8. mrt, 2020

Puppies geboren

 

In de vroege ochtend van 7 maart zijn acht prachtige pupjes geboren. Mexxie schonk leven aan 3 teefjes en 5 reutjes. Het gaat uitstekend met mama en haar kroost.

Er zijn geen pups meer beschkbaar.

12. jan, 2020

Flat Fellows Be Brave and Proud op de HvhJ show

De beste showhonden van 2019 waren uitgenodigd op de hond van het Jaar show. Kamp Flat Fellows Be Brave and Proud BW-NL'19 (Griffin) mocht deelnemen en op de catwalk flaneren.
Dank aan eigenaar Monique en handler Lidy

5. jan, 2020

Mexxie door Ilay gedekt

De amoureuze ontmoetingen in Duisburg gaan hopelijk leiden tot een dracht

27. dec, 2019

Goed het oude jaar uit

24 December is Mexxie loops geworden. Dat betekent dat ze binnenkort gedekt gaat worden.

Op 3 januari staat een afspraak gepland voor een progesteron bepaling. Hopelijk dan al zover gestegen dat we een rendez-vous met Ilay kunnen gaan plannen. Spannende tijd 😊

 

Ik wens jullie alvast een goede jaarwisseling en het allerbeste voor 2020!